zoeken
0
categorieen
Zoeken
Winkelmandje

Veelgestelde vragen

Product informatie

Kan ik het product retourneren?

Standaard producten in de originele verpakking kunnen geretourneerd worden. Producten die op maat gemaakt zijn helaas niet.

Levering en betaling

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Ja, dat is mogelijk. Houdt er wel rekening mee dat producten die op maat gemaakt worden, zoals de profielen die wij op maat zagen, speciaal voor u gemaakt worden en dat deze in principe niet vergoed worden. Neem contact met ons op als u uw bestelling wilt annuleren en dan zorgen wij dat we u hierbij gaan helpen. 

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen met alleen profielaccessoires proberen wij binnen 2-3 werkdagen te overhandigen aan de vervoerder.

Bestellingen met aluminium profielen tot 1.5m proberen wij binnen 4-6 werkdagen te overhandigen aan de vervoerder.

Bestellingen met aluminium profielen langer dan 1.5m worden iedere woensdag of donderdag opgehaald door TransMission.

Als u een snellere levering nodig heeft neem dan contact met ons op, in principe is alles te regelen.

Welke verzendmethoden zijn mogelijk?

Profielen en bestellingen tot maximaal 1.5m verzenden wij met DPD. Bestellingen langer dan 1.5m verzenden wij met Transmission. Ook zwaardere bestellingen (zwaarder dan 50kg) worden per pallet met Transmission verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor profielen en accessoires tot 1.5m zijn €9.95 voor Nederland en €12.95 voor België en Europa. Deze kosten zijn opgebouwd uit verzendkosten en toeslagen, en eventuele kleine orderkosten.

Als de bestelling zwaarder is nemen ook de verzendkosten toe. Vanaf 50kg verzenden wij uw bestelling op een pallet, dan komt de complete bestelling goed en zonder schade bij u aan. De kosten hiervan zijn €55.

De verzendkosten voor profielen en accesspoires vanaf 1.5m tot 6.03m zijn afhankelijk van het gewicht, en wordt automatisch berekend tijdens het afrekenen.

Waarom zijn de verzendkosten hoger dan in andere webshops?

Wij proberen onze profielen zo goed mogelijk te verzenden. Het inpakken van profielen is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze zonder krassen, deuken of andere schade afgeleverd wordt. Ook is het verzenden van lange producten duurder, wij betalen per pakket €3 meer omdat de pakketten lang zijn. Deze kosten moeten wij helaas doorbereken aan de klant. Waar andere webshops normale dozen kunnen versturen voor €5,75 per pakket, betalen wij €8.75 per pakket (ex BTW).

Daarnaast is het verzenden van lengte profielen ook lastig, omdat de meeste vervoerders alleen "makkelijke" verzendingen willen doen zoals pallets of standaard dozen. Lange bundels met profielen zijn daardoor duurder in de verzending.

Heeft u een tip om het verzenden goedkoper te maken? Wij horen het graag!

Overige vragen

Maken jullie ook berekeningen?

Ja, dat kan.