zoeken
0
categorieen
Zoeken
Winkelmandje

Klantenservice

We streven ernaar om de beste service aan de klant te bieden, heeft u vragen of opmerkingen neem dan gerust contact met ons op!

Retourneren

Retourneren is geen probleem, alleen op maat gezaagde profielen nemen we in principe niet retour. Mocht u een probleem hebben met de geleverde profielen, neem dan even contact op en dan kunnen we kijken wat we in uw specifieke geval voor u kunnen betekenen.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@aluxprofiel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Aflevermethodes

Profielen tot 1500mm kunnen via DPD bij u bezorgd worden, bij profielen die langer zijn dan 1500mm gebruiken wij Transmission als transporteur. De kosten hiervan zijn wel hoger; de verzendkosten worden tijdens de bestelling berekend. 

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 worden gedaan, proberen wij binnen 4-6 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DPD/PostNL of Transmission. In het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. U krijgt een track en trace code per e-mail toegezonden waarmee u de status van de verzending kan controleren.

Niet goed geld terug

Mocht uw bestelling om wat voor reden dan ook niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan dan samen met u kijken hoe we uw ervaring met Aluxprofiel.nl kunnen verbeteren en we kunnen altijd tot een goede oplossing komen.