zoeken
0
categorieen
Zoeken
Winkelmandje

Productietijd

Bij Aluxprofiel proberen wij iedere order zo snel mogelijk te verzenden, dat is een van onze prioriteiten. Wij kunnen bijna alle orders binnen 2-6 werkdagen produceren en verzenden. Bij orders waar wij geen aluminium profielen hoeven te zagen moet u met een verwerkingstijd van 2 werkdagen rekenen. Als u ook constructieprofielen op maat besteld is de levertijd langer, deze moeten we voor u op maat zagen. Houdt u dan rekening met uiterlijk 6 dagen productietijd, ook al zullen we in de meeste gevallen uw bestelling al eerder kunnen versturen.

Levertijd

Direct nadat wij een bestelling compleet verpakt hebben melden wij deze aan bij onze vervoerders. U ontvangt dan ook een e-mail met tracking informatie. In sommige gevallen kunnen wij uw bestelling niet op de dag van verpakken meegeven aan de vervoerder. Zodra de vervoerder het pakket heeft ontvangen mag u het, normaal gesproken, binnen 2 werkdagen thuis verwachten. In sommige gevallen zullen wij uw bestelling in meerdere pakketten versturen.

Verzendinformatie

Aluminium profielen tot 1500mm en constructieprofielaccesoires zullen wij in de meeste gevallen met DPD verzenden. Afhankelijk van het gewicht zal dit in 1 of meerdere paketten zijn.

Aluminium profielen tot 2500mm zullen wij in de meeste gevallen met UPS verzenden. Afhankelijk van het gewicht zal dit in 1 of meerdere paketten zijn.

Grotere bestellingen (meer dan 60kg of langer dan 2500mm) zijn in de meeste gevallen langer onderweg. Wij verzamelen een grotere hoeveelheid van soortgelijke orders en verzenden deze dan samen om verzendkosten te besparen. Als u heeft gekozen voor express verzending voor grote bestellingen krijgt uw bestelling alle voorrang en gaan wij deze zo snel mogelijk verzenden.